Треньорът на баскетболния Черно море Тича Дарин Великов обяви, че до

...
Треньорът на баскетболния Черно море Тича Дарин Великов обяви, че до
Коментари Харесай

Дарин Великов обяви кога ще уредят новите

Треньорът на баскетболния Черно море Тича Дарин Великов разгласи, че до понеделник очаква въпросът с новите им попълнения да бъде позволен и те да получат права за отбора. 

„ Мога да кажа, че неприятните моменти в тима са свършили 50 на 50, допускам, че в идващите 48 часа ще имаме решение. След това имаме съглашения, които би трябвало да сключваме с ФИБА-Европа и вероятно и с Андреевич, тъй че чакам в понеделник да имаме изясненост към нещата и да се готвим за мача ни на 11 ноември. За мен нещата ще бъдат ясни в понеделник “. Това разяснява наставникът във връзка предстоящото решение по проблема с картотеката на новите състезатели в тима.

„ Мисля, че за идващия мач с „ Академик Бултекс ” ще бъдем в цялостен състав. Не мога да кажа, че тази пауза за нашия тим идва в точния момент, защото има играчи, които не са играли 30-40 дни и няма игровата нужна подготовка, само че в случай че имахме мач в събота, вероятно щеше да ни е мъчно административно, тъй като не е елементарно да се кореспондира с юридическия отдел на ФИБА-Европа “, уточни Великов.

„ Смятам, че за 11 ноември ще бъдем подготвени. За нас е доста значима контролата на 7 ноември с „ Берое ” /Стара Загора/, защото отново дублирам – някои от състезателите нямат игрова подготовка от 30-40 дни. Много мъчно ни беше да намерим тим за контрола. Радвам се, че стигнахме до съглашение с отбора на „ Берое ”, бе изцяло обикновено те да изискат да играем там, защото идната седмица имат пътешестване за различен мач. За нас това не беше най-важното. Сигурен съм, че този мач ни е витално нужен преди 11 ноември “, сподели още експертът.

„ Аз съм оптимист, не желая да си помисля на 11 ноември да играем в някакъв различен състав с изключение на със съставът, който се труди доста, мъчно бе селектиран, тим, който заслужава хората във Варна да го видят на терена ”, заключи треньорът на варненския отбор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР